Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο για να χαρακτηριστεί ποιοτικό θα πρέπει να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή, οι οποίες ναί μεν είναι ξεχωριστές αλλά έχουν ένα κοινό σημείο αναφοράς ως πρωταρχική "Βάση ικανοποίησης". Η βάση ικανοποίησης ουσιαστικά είναι οι υψηλές επιδόσεις μακροπρόθεσμα, η ποιότητα γεύσης που προσφέρει το ηλεκτρονικό τσιγάρο σε συνδυασμό και με τον πλούσιο ατμό που μας αφήνει σίγουρα ένα αίσθημα ικανοποίησης, ακόμη η ασφάλεια κατά την διάρκεια χρήσης του και όλα αυτά σε ένα οικονομικό πλαίσιο που συνδυάζει μέγιστη ικανοποίηση στην χαμηλότερη δυνατή τιμή. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο αποτελείται από εξαρτήματα τα οποία πρέπει να πληρούν τις παρακάτω προϋποθέσεις ώστε να μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε ΠΟΙΟΤΙΚΟ!

1. Μπαταρία. Αρχικά, ένας πολύ βασικός παράγοντας είναι η μπαταρία του ηλεκτρονικού τσιγάρου, η οποία θα πρέπει πρώτον, να παρέχει την ακριβής ισχύ στον ατμοποιητή για να λειτουργήσει σωστά και με την σειρά του να μετατρέψει το υγρό στον επιθυμητό ατμό που απολαμβάνουμε όταν ατμίζουμε. Δεύτερον, όλες οι ποιοτικές μπαταρίες είναι Λιθίου επαναφορτιζόμενες εκτός αν πρόκειται για κάποιο δείγμα μίας χρήσης. Τέλος, έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και προσφέρουν υψηλές επιδόσεις με παροχή ασφάλειας στον χρήστη από τυχόν βραχυκυκλώσεις!

2. Ατμοποιητής. Ίσως ο βασικότερος παράγoντας που μπορεί να καθορίσει την ποιότητα του ηλεκτρονικού τσιγάρου και κυρίως η αντίσταση που χρησιμοποιεί ο ατμοποιητής διότι είναι ο "σύνδεσμος" μεταξύ μπαταρίας και υγρού ατμίσεως, συνεπώς είναι ο κύριος παράγοντας για την ποσότητα ατμού που θα παραχθεί κατά την χρήση. Αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι ένας ατμοποιητής χαρακτηρίζεται ποιοτικός από τις ποσότητες ατμού που μπορεί να προσφέρει σε συνδυασμό με την καθαρή γεύση! Επιπλέον, ένα άλλο χαρακτηριστικό είναι η αντοχή του σε μακροχρόνια χρήση χωρίς διαρροές και τέλος τα υλικά κατασκευής του δοχείου του ατμοποιητή που συνήθως αποτελείται από γυαλί ή μέταλλα.

Σύμφωνα με τα παραπάνω ο καταναλωτής θα πρέπει να είναι ενημερωμένος και υποψιασμένος διότι στην αγορά κυκλοφορούν διαφόρων ειδών αμφιβόλου ποιότητας ηλεκτρονικά τσιγάρα! Για να μην πέσετε " θύμα " λοιπόν μπορείτε να μας εμπιστευθείτε άφοβα διότι έχουμε την γνώση και την εμπειρία ετών. Για ποιοτικά ηλεκτρονικά τσιγάρα σε τιμές χονδρικής επισκευτείτε την ιστοσελίδα μας www.openprotocol.gr