Από την στιγμή που εισήλθε το ηλεκτρονικό τσιγάρο στην ελληνική αγορά το 2008 έχει κάνει ραγδαία αύξηση και έχει γίνει πλέον δημοφιλές. Μέρα με την μέρα όλο και περισσότερα καταστήματα που προμηθεύονται σε τιμές χονδρικής το μεταπωλούν στο λιανικό εμπόριο κυρίως σε πελάτες που ενδιαφέρονται να κόψουν ή να ελαττώσουν το κάπνισμα. Πολλές έρευνες έχουν γίνει γύρο από το ηλεκτρονικό τσιγάρο και τις επιπτώσεις που έχει. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν βλάπτει όπως ένα κλασικό τσιγάρο και θεωρείται ένας εναλλακτικός τρόπος καπνίσματος. Βλέπουμε ότι όλο και περισσότεροι καπνιστές το προτιμούν.

Στην αγορά χονδρικής του ηλεκτρονικού τσιγάρου υπάρχουν διάφοροι και πάρα πολλοί προμηθευτές όπως και επίσης πάρα πολλές ποιότητες συσκευών και υγρών αναπλήρωσης. Με δεδομένο ότι ο κλάδος βρίσκεται σε ραγδαία ανάπτυξη τα καταστήματα έχουν μια πληθώρα επιλογών όσον αφορά τους προμηθευτές χοντρικής τους. Αυτό το γεγονός έχει θετικές αλλά και αρνητικές επιπτώσεις.

Ένα θετικό είναι ότι αν κάποιος ενδιαφέρεται να ανοίξει ένα κατάστημα πώλησης ηλεκτρονικού τσιγάρου μπορεί να το προμηθευτεί πολύ εύκολα χωρίς να σπαταλήσει πολύτιμο χρόνο.

Το αρνητικό το οποίο θεωρείται και βασικό ζήτημα είναι ότι πολλοί προμηθευτές εισάγουν πολλές απομιμήσεις στην ελληνική αγορά. Εκμεταλλευόμενοι το γεγονός ότι το ηλεκτρονικό τσιγάρο είναι ένα προϊόν το οποίο εξελίσσεται ραγδαία τεχνολογικά και έχει ποιοτικές διακυμάνσεις τις οποίες πρέπει να προσέξει πολύ κάποιος ο οποίος θέλει να ασχοληθεί επιχειρηματικά, εισάγουν ηλεκτρονικά τσιγάρα άγνωστης ποιότητας χωρίς έλεγχο με πλήρη ανευθυνότητα! Η openprotocol είναι από τους πρώτους και βασικότερους εισαγωγείς ηλεκτρονικών τσιγάρων πανελλαδικός. Έρχεται και λύνει τα χέρια των μεταπωλητών λιανικού εμπορίου βάζοντας ένα τέλος στις αμφιβολίες για την ποιότητα των ηλεκτρονικών τσιγάρων και αυτό φαίνεται από την εμπιστοσύνη που έχουν δείξει χρόνια τώρα πολλοί μεταπωλητές που προμηθεύονται από τους πρωτοπόρους και πιο έμπιστους στον κλάδο! Αναλαμβάνει την ευθύνη και δίνει την σιγουριά που ψάχνει ο νεοεισερχόμενος επιχειρηματίας λιανικής για το προϊόν του και αυτή η σιγουριά είναι δεδομένο ότι θα μεταπηδήσει και στον πελάτη του που θα μετατραπεί σε μια σχέση μακροχρόνιας εμπιστοσύνης προς αυτόν. Με λίγα λόγια η openprotocol όχι μόνο σας προμηθεύει αλλά κάνει και έναν αρχικό “ποιοτικό έλεγχο” των ηλεκτρονικών τσιγάρων πριν τα εισάγει και τα προμηθεύσει σε οποιοδήποτε παλιό ή νέο κατάστημα σας. Σας εξασφαλίζει με αυτόν τον τρόπο, μειώνοντας το ρίσκο του να έχετε προμηθευτεί απομιμήσεις και σας θωρακίζει κατά μεγάλο ποσοστό στο να επιτύχετε γιατί το ηλεκτρονικό τσιγάρο αξίζει να το εμπιστευτείτε όχι μόνο ως καταναλωτικό αλλά ως επιχειρηματικό προϊόν !

Όσον αφορά το ηλεκτρονικό τσιγάρο ως επιχειρηματικό προϊόν αναφέρουμε σημαντικά πλεονεκτήματα που λαμβάνονται υπ' όψιν από τους καταστηματάρχες που είτε ασχολούνται χρόνια με την πώληση του είτε σκέφτονται σοβαρά να ξεκινήσουν! Όπως είπαμε είναι ένα προϊόν εναλλακτικού τρόπου καπνίσματος και σαφώς έχει φανατικούς θαυμαστές που δεν θα το εγκαταλείψουν Είναι ένα προϊόν το οποίο εξελίσσεται ραγδαία τεχνολογικά, αντιλαμβανόμαστε λοιπόν ότι βελτιώνεται ποιοτικά όλο και περισσότερο με το κόστος παράγωγης του μικρό οπότε χαμηλό κόστος εισαγωγής με την openprotocol να είναι από τους πιο οικονομικούς προμηθευτές χονδρικής πανελλαδικός! το συμπέρασμα από τα παραπάνω είναι ότι αφήνει μεγάλο περιθώριο κέρδους στον μεταπωλητή χωρίς να τίθεται ποιοτικό ζήτημα . Αντιλαμβάνεστε λοιπόν ότι με ένα ποιοτικό προϊόν σε μια τόσο χαμηλή τιμή ο ανταγωνισμός στην λιανική αγορά θα σας ακολουθεί γιατί θα είστε ουσιαστικά ένα σημείο αναφοράς για την περιοχή σας στον κλάδο του ηλεκτρονικού τσιγάρου πετυχαίνοντας τον καλύτερο δυνατό συνδυασμό ποιότητας και τιμής.

Με λίγα λογία στον κλάδο χονδρικής η openprotocol προσφέρει:

100% γνήσια ηλεκτρονικά τσιγάρα, υγρά αναπλήρωσης και άλλα αναλώσιμα!

Εκμηδενίζει το ρίσκο πώλησης/μεταπώλησης απομιμήσεων

Επιτυγχάνει Χαμηλές τιμές εισαγωγής οπότε αφήνει μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους στους μεταπωλητές λιανικής που θα την εμπιστευτούν και την εμπιστεύονται.

Θωρακίζει τους νέους καταστηματάρχες αναλαμβάνοντας εξ αρχής το ρίσκο συνδυασμού ποιότητας-τιμής προϊόντος.

Οπότε έχουμε στο ράφι ένα προϊόν που το εμπιστεύεται ο καταστηματάρχης, το εμπιστεύεται ο καταναλωτής, συνεπώς χτίζεται αυτόματα η σχέση εμπιστοσύνης πωλητή- πελάτη το βασικό συστατικό για την επιτυχία! Η Openprotocol είναι o απόλυτος προμηθευτής-συνεργάτης σας!

Για ποιοτικά ηλεκτρονικά τσιγάρα σε τιμές χονδρικής επισκευτείτε την ιστοσελίδα μας www.openprotocol.gr